Kære forsikringstager.

 

Hvad vil du sige til hvis du kun havde mulighed for at handle dagligvarer i et eneste supermarked!

Nej: Vel! Det kunne du ikke tænke dig eller forestille dig.

Ikke desto mindre er det sådan, det forholder sig for dig som assurandørbetjent forsikringstager fra et forsikringsselskab.

 

Derfor eksisterer der forsikringsmæglere, der garanterer og sikrer dig muligheden for at kunne handle i mere end et forsikringsselskab, idet vi som mæglere kan hente tilbud hjem til dig fra flere forsikringsselskaber. ( det giver gennemsigtighed og overblik.)

En assurandør i det forsikringsselskab han/hun arbejder i må kun sælge dette selskabs produkter..

Du får heller ikke mulighed for at vide hvad der ellers sker på markedet, man kunne næste kalde denne form for handel med forsikringsprodukter for et monopol.

 

Forsikringsmægleren gør op med denne form for konkurrenceforvridende monopolisering, og  har gennem mange år åbnet op til det frie forsikringsmarked på frie markedsmæssige vilkår til gavn for dig.

 

Vi vil gerne sammen med dig kaste lys over og på dine forsikringer ved at belyse dine forskellige muligheder, - og besparelser….

Du modtager som et symbol på vort arbejde en lille gedigen LED lygte,  - når du tænder den og lyskeglen rammer et punkt, er det dette punkt vi vil stille skarpt ind på, til fordel for dig og din  fremtidige forsikringsøkonomi.

Vi vil meget gerne  have lov til at aflevere lygten til dig ved et  møde, hvor du bestemmer hvilke forsikringer vi skal stille det skarpe lys på  -og tale om ?

 

Aflønning:  vi aftaler forud for vort årshonorar for vort arbejde-

-du får efterfølgende rabatten på de aftalte forsikringer... hvert år hvor vi har aftalen.

 Skriv til os og få en god aftale..

tryk her : co@danox.dk

Så kan du i ro og mag give udtryk for dine ønsker.

Mailboxen har åbent  alle  ferie og helligdage samt hele døgnet. 

 

Med venlig hilsen

DanOx  Rådgivning 
DanOx
 Risk Management     Lodsvej 141 – 7080 Børkop  Tlf. 20801020     

Mail: co@danox.dk